11. marts 2012

Det gik i fisk.....

Min mor havde i løbet af ugen spurgt, om jeg ikke ville med en tur ud til min søster lørdag formiddag, og se hvor langt de var nået med deres udbygning. Det ville jeg selvfølgelig gerne, for så fik jeg også lige tid med mine to dejlige nevøer. Men men men det tog en uventet drejning. Vi skulle lige mødes med min søster på torvet sagde min mor for hun skulle lige ind og handle lidt frugt og grønt, det syntes jeg var en super ide for jeg ville også gerne have frugt til ugen. Da vi kommer derind, vil min mor lige over i Thai massage klinikken og bestille en tid til massage for hun havde været der for en uge siden og kunne godt bruge en gang massage mere.
Da vi kommer derhen siger min søster til hende i receptionen at de har bestilt tid til en time ved doktorfiskne til hendes søster.....Først der gik det op for mig at de havde snydt mig og det var MIG der skulle forkæles. Kan man ønske sig bedre mor og søster.
Blev godt nok en smule nervøs for at skulle have fødderne ned til de der fisk, og det var da også en meget speciel følelse for de overfaldt mine fødder. Men da jeg lige havde vænnet mig til det så var det faktisk skønt.

Bagefter er fødderne bare så dejligt bløde.
Vi tog hjem til min søster og svoger bagefter og hyggede med alle ungerne og med ostebord. Rigtig dejlig start på dagen. TAK er kun et fattigt ord og jeg kan slet ikke udtrykke hvor glad jeg blev for overraskelsen. Tænk sig at de kunne finde på at gøre sådan noget for mig. 

2 kommentarer:

  1. Uha, sådan en dag kan man leve længe på. God søndag....

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja mon ikke den hænger ved længe efter :) god søndag til dig også. Og tak fordi du kiggede ind :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...